Mainonta

Deal Game on suosittu kasinoteknologian ja -pelien lehti. Lehdellä on tällä hetkellä yli 10 000 tilaajaa ja määrä kasvaa koko ajan. Ihmiset lukevat tätä lehteä tietääkseen tämän alan viimeisimmistä uutisista.

Me teemme paljon tutkimustyötä ennen artikkelin kirjoittamista, jotta lukijat saavat hyödyllistä tietoa. Tarjoamme mainontamahdollisuuksia ja jos olet kiinnostunut, voit valita seuraavista vaihtoehdoista.

Bannerimainokset

Sivukuva Mainonta Bannerimainokset 150x150 - Mainonta

Nämä mainokset voidaan asettaa lehteemme. Voit valita mainosten sijoituksen mieltymyksesi ja budjettisi mukaan. Huomioi, että tulostaulukko on kalliimpi kuin sivupalkki. Voit myös valita erikokoisia mainoksia. Hinta vaihtelee mainoksen koon mukaisesti.

Uutiskirjemainokset

Sivukuva Mainonta Uutiskirjemainokset 150x150 - Mainonta

Me lähetämme kuukausittaisia uutiskirjeitä tilaajillemme. Voit asettaa mainoksesi uutiskirjeeseen. Sisältö on kiinnostavaa ja lukijat luultavasti huomaavat mainoksesi.

Sponsoroitu arvostelu

Sivukuva Mainonta Sponsoroitu arvostelu 150x150 - Mainonta

Me voimme kirjoittaa vastustamattomia ja positiivisia arvosteluja tuotteistasi tai palveluistasi. Lukijat motivoituvat kokeilemaan merkkiäsi arvostelumme lukemisen jälkeen. Korostamme merkkisi parhaita ominaisuuksia, jotta se erottuu muusta kilpailusta.

Voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi ilmaisen tarjouksen. Jos sinulla on lisää kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä ja vastaamme niin nopeasti kuin mahdollista.